Station Den Helder

Op het mobipunt bij Station Den Helder pak je eenvoudig een deelauto, huur je een fiets of neem je het openbaar vervoer. Op het kaartje hiernaast zie je de voorzieningen die te maken hebben met vervoer. Klik op een icoon voor meer informatie.

Boek een deelfietsBoek een deelauto

Overige voorzieningen

Restaurant
Pinautomaat
Flexwerkplek
Toilet
Oplaadpunt

Deelfiets

Huur 24/7 een fiets bij het mobipunt Station Den Helder. De deelfietsen zijn op ieder mobipunt in Noord-Holland beschikbaar. Je kunt een fiets huren bij dit mobipunt en hem kosteloos bij ieder ander mobipunt weer inleveren. Je reserveert een fiets door in onderstaande kaart op het fiets icoontje te klikken.

Meer informatie over het reserveren van een fiets vind je op deze pagina.

Bij het mobipunt van Den Helder Station staan meerdere deelfietsen bij de fietsenstalling tegenover het station. Huur een fiets om Den Helder te bekijken, of fiets van het station in 7 minuten naar Teso om de boot naar Texel te pakken. De deelfiets kan je achterlaten bij de fietsenstalling naast de opstapplek van de boot. Je kunt de fiets ook achterlaten bij het mobipunt bij De Schooten of Station Zuid.

Deelauto

Bij voldoende interesse wordt hier binnenkort een mobipunt deelauto geplaatst. Aanmelden voor deze deelauto kan via het aanmeldformulier op deze pagina.

Via SnappCar kan je in de buurt van dit mobipunt ook een particuliere auto reserveren.